SMINKTETOVÁLÁS

Feltöltés alatt

Facebook:
https://www.facebook.com/mukormos.szolnok/

Púderes szemöldök tetoválás
Ennek a technikának köszönhetően sokkal lágyabb szemöldököt tudunk tetoválni, mint a régebbi satírossal. csak az alsó vonala élesebb, a többi rész fokozatosan halványul.
Figyelem: a gyógyult eredmény kb 20-30%-al világosabb lesz mint frissen.
Szemhéj tetoválás is készülhet már többféle képpen, szempilla sűrítés, baby line, púderes, vagy pillangó, mostanában elterjedt lett a színes is….
A cél vastagságnál, kicsit vastagabbra kell tetoválni ahhoz, hogy a kivánt végeredményt érjük el. Itt is nagyon fontos az utóápolás betartása!
Szálas szemöldök tetoválás
normál, vagy száraz bőr esetén alkalmazható, Figyelem, mivel vékony szálakat tetoválunk, és nem mélyre, így frissítése 1-1,5 évente ajánlott! UV fény hatására gyorsabban fakulhat.
Zsíros tág pórusú bőr
Sajnos a tetováláshoz a legrosszabb bőr tipus, megfolyhat a festék benne, óvatos vékony tetoválás sötétebb színnel ajánlott csak satíros vagy púderes, szálas kizárt.
Ráncos bőr
szemöldök esetén csak satíros, vagy púdres, technikát, ritka estekben hibrid tetoválást végezhetünk, sötétebb színnel.
szemhéjnél nincs kikötés.
szájnál csak a nagyon mély ráncok esetében nem ajánlott, illetve maximum ha elegendő a szájat tetoválni, és nem kell vastagítani rajta.

Pigmentek, színgarancia

 • Jelenleg forgalomban lévő “új generációs” sminktetováló pigmentek fakulnak, és felszívódnak szép lassan. Hogy milyenre kopik ,az összetevőtől, a vendég bőrtipusától-tónusától, napozási szokásoktól, akár egy hormon gyógyszertől, és a vendég anyagcseréjétől is függ.
 • A bőr folyamatosan kopik, cserélődik így távoznak a pigmentek is a bőrrel együtt, érdemes 1-3 évente frissíteni, hogy mindig szép legyen, ilyenkor apróbb szín és forma változtatásokat is lehet eszközölni, hisz változhat a hajszín, a divat, vagy az arc kontúrja is az évek múlásával.
 • Púderesnél nem visszük mélyen a bőrbe, így hamarabb világosodik könnyebb szép barnára frissíteni majd.

Előkészületek:

 • Tetoválás elötti héten már ne menj szoláriumba, ne napozz, mert az uv fény hatására a bőr kiszáradhat, érzékenyebb, és vérzékenyebb lesz, illetve a festéket is nehezebben veszi be a bőr.
 • hidratáltság érdekében krémezd vékonyan,
 • kozmetikai kezeléseket is kerüld, szemöldök szempilla festést is.
 • a kezelésre lehetőség szerint smink nélkül érkezz.
 • aznap ne igyál kávét, és ha lehet a vérhigító gyógyszereket, fájdalom csillapítókat is kerüld.
 • érdemes a menstruációt követő napokra kérni az időpontot.

Utóápolás:

 • Ez az egyik legfontosabb rész. Kérlek titeket a leírtakat nagyon figyelmesen kezeljétek
 • száj tetoválás esetén a herpesz gyógyszer szedése még javasolt. gyógyulás után pedig fényvédelemmel ellátott ajak balzsam használata ajánlott.
 • napi 3-4-szer a tőlem kapott speciális utó ápolóval vékonyan kenni.
 • tilos kapargatni, direkt UV fénynek kitenni, és tépkedni a leesni készülő hámot.
 • uszoda szauna kb egy hónapig kerülendő.
 • a gyógyulási idő 40-60 nap, ez idő alatt a színe folyamatosan változik! a varr leesése után halvány lesz, majd lassan vissza sötétedik. a gyógyulási időt türelmesen ki kell várni, majd ha szükségesnek látod, jelentkezz kontroll tetoválásra, ahol igazíthatunk vagy sötétíthetünk, vagy az esetleges hiányosságokat pótolhatjuk.
 • napozni, szolizni már csak a teljes gyógyulás után lehet, ha mégis szoliznál takard le a tetoválást! ha napra mész 40-50-es fényvédőt használj, illetve már a fényvédős arckrémedet is kend a tetovált felületre is ezzel tartósabb lesz a színe.

ÁRLISTA 2019.

2019 Június Július hónapban 20% kedvezménnyel az alapár!
Sminktetoválás: alap ár, kontroll ár 5 hónapon belül, frissítés ár 6 hónapon túl…


SZEMÖLDÖK:
-Lágy púderes, vagy satíros technika: 23.000.- kontroll tetoválás 6000.-
-Hibrid technika (a szálas és a púderes kombinációja) 23.000.- kontroll tetoválás 6000.-
FRISSÍTÉS.: 6 hónap után 10.000.- 12 hónap után 12.000.- 18 hónap után 14.000.- 24 hónap után 16.000.- 30 hónap után 20.000.- 3 év után teljes ár.
SZEMHÉJ:
-felső baby line: 12.000.- kontroll tetoválás 5000.-
-púderes: 13.000.- kontroll tetoválás 5000.-
-alsó: 7.000.- kontroll tetoválás 3000.-
FRISSÍTÉS: 6000.-tól .
SZÁJ:
Kontúr+ félsatír 23.000.- kontroll tetoválás 6000.-
FRISSÍTÉS: 6 hónap után 12.000.- 12 hónap után 14.000.- 18 hónap után 16.000.- 24 hónap után 18.000.- 30 hónap után 20.000.- 3 év után teljes ár.